Web Analytics Made Easy - Statcounter

 بازی بین یکی از میزبانان جام جهانی ۲۰۰۲، کره جنوبی و قهرمان ۳ دوره از جام های جهانی، ایتالیا یکی از پر حادثه ترین بازیهای جام جهانی ۲۰۰۲ کره و ژاپن بود. در پایان کره جنوبی در وقت های اضافه گل طلایی را می زند تا برای نخستین بار در تاریخ به جمع چهار تیم پایانی راه یابد.

اختصاصی طرفداری- جام جهانی ۲۰۰۲ جام اولین ها بود؛ نخستین جامی که خارج از اروپا و آمریکا برگزار می شد و نخستین جامی که به میزبانی دو کشور انجام می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این، آخرین دوره از جام جهانی بود که قانون گل طلایی در آن وجود داشت.

روز ۳۱ می ۱۹۹۶ کره جنوبی و ژاپن از سوی فیفا بعنوان میزبان جام جهانی ۲۰۰۲ انتخاب شد. آنها با کنار زدن مکزیک به این عنوان دست یافتند.
ژاپن همچنین به نخستین میزبانی تبدیل شد که پیش از آن هرگز در جام جهانی حضور نداشته است(اروگوئه نیز در سال ۱۹۳۰ نخستین تیم بود، اما نکته قابل توجه این است که آن، نخستین دوره جام جهانی بوده است!).

نماد های جام جهانی ۲۰۰۲ کره جنوبی و ژاپن

ترکیه برای اولین بار پس از سال ۱۹۵۴ به جام جهانی صعود می کرد. پرتغال و لهستان هم برای نخستین بار از سال ۱۹۸۶ به جام جهانی می رسیدند.
از دیگر تیم های ناکام در صعود می توان به نائب قهرمان دو دوره جام جهانی، هلند و رومانی که در سه دوره جام جهانی دهه ۹۰ حضور داشت، اشاره کرد.
همچنین کلمبیا، نروژ، بلغارستان و مراکش از دیگر تیم هایی بودند که نبودشان در جام جهانی، حس می شد.
این جام همچنین دومین دوره از جام جهانی بود که تمامی قهرمانان سابق جهان را در خود می بیند، چنین اتفاقی در سال ۱۹۷۰ هم افتاده بود.

از نکات قابل توجه این جام می توان به حذف ناباورانه مدافع عنوان قهرمانی، فرانسه با تنها یک امتیاز و حذف قهرمان دو دوره از جام جهانی، آرژانتین در دور گروهی اشاره کرد.
دیگر نکته قابل توجه سومی ترکیه و چهارمی کره جنوبی با برد برابر پرتغال، ایتالیا و اسپانیا است.
با این حال، بی شک بهترین تیم این جام برزیل بود که توانست به نخستین تیمی در جهان تبدیل شود که پنج دوره، قهرمان جهان شده است.

 

مسیر صعود

کره جنوبی:
کره جنوبی در دور گروهی با لهستان، پرتغال و ایالات متحده آمریکا هم گروه بود.
کره و لهستان در بوسان بازیهای خودشان را آغاز کردند، جایی که کره با پیروزی ۲-۰ توانست نخستین پیروزی تاریخ خود در جام های جهانی را کسب کند.
آمریکا هم با برد ۳-۲ برابر پرتغال در سوون شوک بزرگی را به گروه منتقل کرد.
در دومین دور، کره و آمریکا در دائه جو به مصاف هم رفتند و با درخشش دروازه بان های دو تیم، برد فریدل و لی وون جائه بازی با نتیجه ۱-۱ به پایان رسید.
پرتغال هم توانست با هت تریک پائولتا ۴-۰ لهستان را شکست دهد.
کره در روز آخر و با گل دقیقه ۷۰ پارک جی سونگ توانست پرتغال را حذف کند، لهستان هم با وجود برد ۳-۱ برابر آمریکا نتوانست تغییری در جایگاهش در جدول ایجاد کند و با این نتایج کره صدرنشین گروه شد و آمریکا هم با قرارگیری در رده دوم به دور بعد صعود کرد.

ایتالیا:
ایتالیا، اکوادور، کرواسی و مکزیک هم در گروه هفتم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مکزیک در نخستین بازی گروه ۱-۰ کرواسی شگفتی ساز دوره قبل را شکست داد. ایتالیا هم با نتیجه ۲ بر ۰ اکوادور را از پیش رو برداشت.
در دور دوم، کرواسی با خلق یک شگفتی ۲ بر ۱ ایتالیا را شکست داد. مکزیک هم با برد برابر اکوادور ۶ امتیازی شد.
مکزیک و ایتالیا در آخرین بازی گروه ۱-۱ مساوی کردند، کرواسی اما با باخت ۱-۰ برابر اکوادور از صعود به یک هشتم نهایی بازماند.

شرح بازی

بازی بین کره جنوبی و ایتالیا، روز هجدهم ژوئن سال ۲۰۰۲، به قضاوت بایرِون مورنوی اکوادوری که دو کمک آرژانتینی و مجارستانی هم همراهی اش می کردند برگزار شد.
پیش از بازی جووانی تراپاتونی، نام الکس دل پیرو را در ترکیب اصلی قرار داد. هرچند، الساندرو نستا بدلیل مصدومیت پا، جای خودش را به مارک یولیانو داده بود. فرانچسکو کوکو هم به جای فابیو کاناوارو بازی می کرد.

گاس هیدینک هم کار را با ستاره خودش، آن هونگ یوان که اتفاقا گل تساوی بخش کره برابر ایالات متحده را زده بود، آغاز کرد. این به معنای نیمکت نشینی هوانگ سون هونگ بود.

در دقیقه سوم، ارسال پارک جی سونگ در دستان بوفون قرار می گیرد.

در چهارمین دقیقه از مسابقه، کوکو روی پارک خطا می کند و کارت زرد دریافت می کند. پس از ارسال ضربه آزاد، سئول کی هیون بدست پانوچی روی زمین می افتد و داور مسابقه اعلام پنالتی می کند.

آن هوانگ یوان پنالتی اش را از دست می دهد تا آتزوری به همین زودی از رقیب آسیایی خود عقب نیفتد.

از دقیقه هفتم بازی، کره ای های حاضر در ورزشگاه شعار:

Wo-Wo chant

 سر می دهند.

در دقیقه یازدهم، ایتالیا نخستین حمله خود به سمت دروازه کره را انجام می دهد. پاس توماسی به ویری می رسد، اما ضربه او به گل تبدیل نمی شود.

ایتالیا در دقیقه چهاردهم بازی یک ضدحمله روی دروازه کره ترتیب می دهد و الکس دل پیرو هم موفق به گرفتن یک ضربه آزاد پشت محوطه جریمه کره می شود.
ضربه آزاد توتی اما در ادامه به گل تبدیل نمی شود.

 در دقیقه هفدهم کیم، بدلیل خطا به روی ویری کارت زرد دریافت می کند.

در هجدهمین دقیقه از بازی و روی کرنر که توتی روی دروازه ارسال کرد، کریستین ویری دروازه کره را باز کرد.

در دقیقه یست و یکم باوجود شکست کره ای ها، هواداران همچنان به تشویق تیم خود ادامه می دادند، ضربه آرنج توتی به کیم باعث می شود تا مورنو به او کارت زرد نشان دهد.

در دقیقه ۲۳ کره ای ها حملات خودشان را بدون ایجاد خطر جدی بروی دروازه بوفون ادامه می دهند.

در دقیقه ۲۵ زامبروتا حمله ای را ترتیب می دهد اما با تکل کره ای ها متوقف می شود. مالدینی هم روی آن تکلی ماهرانه می زند. با این اوصاف جمعیت حاضر در ورزشگاه از فریاد های 'Wo-Wo' خسته نمی شوند.

تا دقیقه ۲۸، ۵۸ درصد از مالکیت توپ دست کره و ۴۲ درصد باقی مانده از آن ایتالیا بود.

در دقیقه ۳۴، آن به دروازه ایتالیا نزدیک می شود اما ایولانو ستودنی از گلزنی او جلوگیری می کند. ایولانو به خوبی جای کاناوارو را پر کرده بود.

در دقیقه ۳۶، آن بالاخره از سد ایولانو رد می شود ولی او بهترین موقعیت کره پس از پنالتی را از دست می دهد.

کره در دقیقه ۴۲ از فاصله ۲۵ یاردی به سمت دروازه بوفون شوت می زند اما توپ به زانتی برخورد می کند و به کرنر می رود. کوکو، کرنر دوم را هم به کره می دهد. دست توماسی به صورت بازیکن کره برخورد می کند و چشمان این بازیکن خونریزی می کند.

کوکو در دقیقه ۴۴ بدلیل مصدومیت جزئی از زمین خارج می شود. کره از همین فرصت استفاده می کند اما ضربه آنگ توسط بوفون گرفته می شود.

در همان دقایق آغازین نیمه دوم، ایولانو بازهم از موقعیت سازی آن جلوگیری می کند.

دقیقه ۵۵، کره یک ضربه آزاد را از دست می دهد و یک دقیقه بعد توماسی کارت زرد می گیرد.

زامبروتا زمین می خورد، اما توپ را به دل پیرو می سپارد و ضربه او که از زاویه ای بسته زده شد به گل ختم نشد.

در دقیقه ۶۶ نتیجه بازی می توانست ۲-۰ شود اما کیم از گلزنی فرانچسکو توتی جلوگیری می کند.

در دقیقه ۷۴ شلیک فوق العاده جنارو گتوزو از فاصله ۴۰ یاردی ابتدا توسط کره ای ها مهار می شود اما در ادامه ویری موقعیت تک به تک با لی را از دست می دهد.

در دقیقه ۷۸ توتی یک موقعیت گلزنی آرمانی را از دست می دهد.

در دقیقه ۸۸ سئول کی هیون بالاخره موفق به گلزنی می شود؛ با این نتیجه بازی به وقت های اضافه می رود!

در دقیقه ۸۹، ویری پاس کوتاه دی لیویو را در کمال ناباوری به گل تبدیل نمی کند.

در دقیقه ۹۰، کره ای ها موقعیت خوبی را از طریق کرنر بروی دروازه ایتالیا ایجاد می کنند، اما بوفون مانع از گلزنی آنها می شود.

وقت های اضافه

در دقیقه نود و پنجم لی سیوی فوق العاده انجام می دهد. در دقیقه ۱۰۲ و پس از موقعیت های متعدد دو تیم طی این دقایق ضربه آزاد کره، به زیبایی توسط بوفون مهار می شود.

در صد و سومین دقیقه، توتی خود را به زمین می اندازد اما بایرون مورنو اعتقادی به خطا از سوی سانگ ندارد و بدلیل شبیه سازی از سوی توتی کارت زرد دوم را به او می دهد تا ایتالیا بازی را با ۱۰ نفر ادامه دهد.

تراپاتونی عصبانی می شود و محکم با دستانش به شیشه می زند.

در دقیقه ۱۰۷، پانوچی ضربه آزاد خوبی می زند اما لی آن را به خوبی مهار می کند.

حالا هیدینک سیستم تیم خود را به ۳-۴-۳ تغییر می دهد تا فشار بروی دروازه ایتالیا را افزایش دهد.

در دقیقه ۱۱۲، هوانگ یک فرصت عالی برای زدن گل طلایی را از دست می دهد.

یک دقیقه بعد لی، ضربه گتوزو را برگشت می دهد.

چوی در دقیقه ۱۱۵ کارت زرد را بدلیل خطا بروی ویری دریافت می کند. ایتالیا در ۳ دوره قبلی با ضربات پنالتی از رقابت ها کنار رفته بود.

در دقیقه ۱۱۷، آن یونگ هوان سوپر استار کره ای ها بالاخره دروازه ایتالیا را باز می کند تا استادیوم غرق در شادی شود. ایتالیایی ها هم از این باخت غیر قابل باور مبهوت بودند.

 

سرنوشت دو تیم

ایتالیا با وجود این اتفاقات از دور رقابت ها کنار می رود، اما چهار سال بعد با شکست فرانسه در فینال جام جهانی ۲۰۰۶ به چهارمین قهرمانی تاریخ خود در جام جهانی دست می یابد.
با این وجود افسوس ایتالیایی ها برای قهرمان جهان نشدن کاپیتان مالدینی، ابدی است.

کره جنوبی در یک چهارم نهایی، بازهم با یک تصمیم غیر منتظره از کمک داور آن بازی راهی چهار تیم برتر می شود.
در حالیکه فرناندو مورینتس گل طلایی را به ثمر می رساند، کمک داور اما (در حالیکه توپ از خط رد نشده بود!) اعتقاد دارد پیش از ارسال توپ، توپ از زمین خارج شده است!
بازی به ضربات پنالتی می رود و کره جنوبی با نتیجه ۵-۳ پیروز می شود تا به نیمه نهایی صعود کند.

در نیمه نهایی میشاییل بالاک تک گل آلمان برابر کره را به ثمر می رساند تا کره به دیدار رده بندی برود.

در دیدار رده بندی و در روزی که هاکان شوکور سریع ترین گل تاریخ جام جهانی را به کره می زند، کره جنوبی با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب ترکیه می شود تا در نهایت به چهارمی جهان بسنده کند.

بایرِن مورنو داور جنجالی آن دیدار، در سال ۲۰۱۲ و در حالیکه ۶ کیلوگرم هروئین را با خود حمل می کرد در فرودگاه جان. اف. کندی نیویورک دستگیر می شود.

همچنین روزنامه کوریره دلو اسپورت، مدارکی را از تبانی کره ای ها در آن بازی نشان می دهد.

 

تقدیم به پائولو مالدینی کاپیتان متعصب آتزوری که حسرت نبردن جام جهانی را همیشه با خود خواهد داشت...

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۷۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت

هیل نخستین بار سال ۱۹۸۲ با نام یوسر هیوز در مینی سریال «پسرانی از مواد سیاه» آلن بلیزدیل بازی کرد و با آن به شهرت رسید. همان سال، او نقش گروهبان پاتنم را در فیلم «گاندی» به کارگردانی ریچارد آتنبرو بازی کرد. هیل در چندین سریال تلویزیونی بریتانیایی دهه ۷۰ و ۸۰ هم ظاهر شد که «من، کلودیوس»، «اتاق‌ها» و «روباه» از جمله آن‌ها هستند.

به گزارش مهر به نقل از ورایتی، سال ۱۹۹۷، هیل نقش کاپیتان اسمیت را در فیلم «تایتانیک» جیمز کامرون که برنده ۱۱ جایزه اسکار شد، بازی کرد. او سپس به مجموعه «ارباب حلقه‌ها» پیتر جکسون پیوست و در «دو برج» و «بازگشت پادشاه» در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ در نقش پادشاه تئودن ظاهر شد که فیلم دوم نیز ۱۱ جایزه اسکار دریافت کرد. به این ترتیب هیل در ۲ فیلم از ۳ فیلمی که بیشترین جوایز اسکار را تا به امروز دریافت کرده‌اند، بازی کرده است. فیلم سوم که این رکورد را دارد «بن هور» است.

هیل سال ۲۰۱۵ در نقش دوک نورفولک، عموی آن بولین در مینی سریال «تالار گرگ» بازی کرد. این سریال هم برنده جایزه بفتا برای بهترین سریال درام شد.

برنارد هیل متولد سال ۱۹۴۴ در منچستر بود و در طول دوران بازیگری خود که بیش از پنج دهه را دربرگرفت، در فیلم‌های مهم دیگری، چون «رویای یک شب نیمه تابستان» (۱۹۹۹)، «جنایت واقعی» (۱۹۹۹)، «شاه عقرب» (۲۰۰۲)، «والکری» (۲۰۰۸) و صداپیشگی در انیمیشن «پارا نورمن» (۲۰۱۲) حضور داشت.

آخرین نقش آفرینی وی در کنار مارتین فریمن در درام پلیسی «پاسخ دهنده» است که پخش فصل دوم آن از همین هفته در شبکه یک بی‌بی‌سی شروع می‌شود.

دیگر خبرها

  • یک تیر و دو نشان اشتباه؛ پیش بینی افتضاح آرسن ونگر از بازی دورتموند و پاری سن ژرمن
  • امروز مصاف دشوار عالمیان در یک هشتم نهایی
  • شنول گونش نامزد جدی هدایت تیم ملی کره
  • شکار ۳ امتیازی آلومینیوم از تهران/شاگردان حسینی موقتا در رده هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان؛ مردان ایران چهارم، زنان هشتم
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی‌میز
  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی میز
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت